26 میوه دارای بالاترین آنتی اکسیدان (جوان کننده و ضد چروک) – خریدهام

مقدمه
 

آنتی‌اکسیدان به هر ماده‌ای گفته می‌شود که بتواند فرآیند اکسیداسیون را مهار کند، مخصوصاً موادی که برای جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی ذخیره‌شده یا حذف عوامل بالقوه‌ی اکسیداسیون در بدن یک موجود زنده استفاده می‌شوند.

بهترین میوه مقابله کننده با چین و چروک در کره زمین است. یک نوع توت که محصول درختان بلند جنگلهای آمازون میباشد. یکی از غذاهایی است که بیشترین میزان آنتی اکسیدان بر اساس سیستم ارزشیابی ORAC را دارد و به طور فعالی علیه سوپراکسید (یک رادیکال آزاد بسیار قوی) عمل مینماید. دو برابر زغال اخته قدرت آنتی اکسیدانی دارد.

 

سبزیجات با برگ سبز


گل کلم، اسفناج و کلم بروکلی دارای مواد مغذی بسیار مهمی از جمله آهن‌اند. بناردوت می‌گوید برای استفاده بیشتر از این سبزیجات، آنها را در آب جوش بریزید و آب لیمو را روی آن اضافه کنید. این به شما کمک می‌کند آهن بیشتری از سبزیجات نسبت به خوردن خام آنها جذب کنید.

برای اینکه مواد مغذی مورد نیاز را از راه خوردن میوه‌ها و سبزیجات دریافت کنیم می‌توانیم علاوه بر خوردن این محصولات به صورت تازه، مقداری را نیز در فریزر نگه‌داری کنیم تا بعدا به صورت اسموتی در برنامه غذایی‌مان داشته باشیم.

تحقیقات تازه نشان داده‌اند خوردن سبزیجات و میوه همراه با میزان کمی مکمل می‌تواند چهار برابر بیشتر از تنها خوردن مکمل‌ها به بدن آنتی‌اکسیدن برساند.

نتایج دیگری که درباره میوه‌ها و سبزیجات به دست آمده، نیز بسیار امیدبخش است


آلو بخارا

طبق تحقیقات انجام شده، ظرفیت آنتی اکسیدانی کل در نصف پیمانه آلو سیاه 4873 و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل در نصف پیمانه آلو بخارا 7291 است

 

ادامه مطلب

میوه هایی که بیشترین آنتی اکسیدان دارند

بهترین روش های مطالعه و درس خواندن

خوردن ,سبزیجات ,آنتی ,میوه ,مواد ,اکسیدانی ,آنتی اکسیدانی ,ظرفیت آنتی ,مواد مغذی ,آنتی اکسیدان
مشخصات
آخرین جستجو ها